Vila Zvončica

Vila Zvončica je novoizgradjen objekat apartmanskog tipa na Kopaoniku koji će svoje prve goste dočekati u decembru 2016 god. Okružena borovom šumom i ušuškana u samom središtu turističkog centra Kopaonik, vila sa najlepšim imenom na planini je pravi izbor za svakoga ko želi da svoj odmor provede u mirnom zimskom ambijentu a opet u centru svih dešavanja. Savremeno opremljen objekat vrhunskog kvaliteta pružiće komfor i najprobirljivijim gostima. Od ski staze Karaman Greben je udaljena oko 250m šumskim putićem, od polazišta žičare Karaman Greben oko 250m a od glavnog ulaza u Grand Hotel & Spa oko 100m. Odabirom boravka u Vili Zvončica pružićete sebi potpun ugođaj.

Opis Smeštaja:

Na raspolaganju su studiji i apartmani veličine od 20 do 50m2. Da ostanete informisani i u kontaktu omogućiće vam velika ponuda kablovskih kanala kao i besplatan Wi-Fi internet za goste objekta.

Studio 1+1 (max 3 osobe) - 2 sofe na rasklapanje, 19 m2.

App 2+1 (max 4 osobe) - U spavaćoj sobi francuski ležaj , u dnevnoj sobi jedna ili dve sofe na rasklapanje, kvadratura 25 - 38 m2.

Vip app (max 5 osoba) - Dve spavaće sobe sa po francuskim ležajem, u dnevnom boravku ugaona garnitura ,kvadratura 40-50 m2.

Sadržaj/Usluge:

U okviru Vile Zvončica se nalazi i restoran čije je otvaranje planirano za vreme novogodišnjih praznika.

Parking

Restoran

WI_FI


VILA ZVONČICA – KOPAONIK
ZIMA 2018/2019

U PRIPREMI