Vila Jorgos

Vila JORGOS se nalazi u novom delu Nei Porija. Udaljena je oko 50m od plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji se nalaze na drugom spratu. U dvokrevetnom studiju se nalazi francuski ležaj, a u trokrevetnim studijima se nalaze francuski ležaj ili 2 spojena standardna i treći ležaj koji je malo manjih dimenzija (pogedati sliku). Svi studiji imaju opremljenu kuhinju, kupatilo i prostrane terase sa tendom i komarnikom. Posteljina se menja na pet dana. Većina studija ima bočni pogled na more. Studiji raspolažu TV-om i klima uređajem (upotreba klime uključena je u cenu). Vila poseduje bežični internet (agencija nije odgovorna za kvalitet i brzinu interneta).

Kuhinja

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI


VILA JORGOS – NEI PORI – OLIMPSKA REGIJA
PAKET ARANŽMAN (smeštaj + prevoz)

POPUSTI ZA RANI BUKING:

     10% popusta – za uplate u celosti do 15.04.2017.

     (popusti ne važe za smene sa *)


Cene su po osobi sa uključenim AUTOBUSKIM PREVOZOM, 10 noćenja u € (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti)

KOMPLETAN CENOVNIK


nei pori vila jorgos

DOPLATA ZA PREVOZ IZ NOVOG SADA 15 EUR
ZA PUTNIKE NA PAKET ARANŽMANU IZ NIŠA, LESKOVCA, VRANJA CENA SE UMANJUJE 5 EUR PO OSOBI.VILA JORGOS – NEI PORI – OLIMPSKA REGIJA
CENE NAJMA STUDIJA/APARTMANA ZA 10 NOĆENJA – SOPSTVENI PREVOZ

Cene su po STUDIJU/APARTMANU, 10 noćenja u € (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti) – BEZ PREVOZA

vila jorgos nei pori

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa iz Beograda DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele u 20.00 h sa parkinga preko puta O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina, Novi Beograd (proveriti u agenciji pre puta tačno vreme i mesto polaska). Dolazak u letovalište sledećeg dana u prepodnevnim časovima. Smeštaj u studije-apartmane od 14.00 časova. Boravak u izabranom studiju-apartmanu na bazi 10 noćenja, od 2 do 12 dana. Napuštanje studija-apartmana 12. dana do 09.00 časova. Polazak za Beograd u 16.30 h po grčkom vremenu /proveriti tačno vreme sa predstavnikom/. Dolazak u Beograd 13. dana u jutarnjim časovima.

Napomene i popusti:

Deca mogu da dele ležaj sa roditeljima ukoliko nisu starija od 7 godina, ili mogu da dele ležaj medjusobno ukoliko je jedno dete do 7 godina,
a drugo dete do 12 godina.
Dete do 7 god na zajedničkom ležaju ima gratis smeštaj, a plaća 45 eur sedište u autobusu ukoliko putuje autobusom
Dete do 12 godina na sopstvenom ležaju ( ili u koliko deli ležaj sa drugim detetom do 7 godina ima popust 30 eur I ima sedište u autobusu.