Vila Elizabet

Vila Elizabet se nalazi u centralnom delu Nei Pori-ja. Supermarket Mytikas nalazi se na 10m a pekara na 50m. Udaljena je oko 100m od plaže. Poseduje komforne dvokrevetne i trokrevetne studije kao i prostrane četvorokrevetne, petokrevetne i šestokrevetne duplex apartmane, sa kompletno opremljenom kuhinjom (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba). Svi studiji imaju TV, Wi-Fi i klima-uređaj. Doplata za klima-uređaj 5 evra po danu. Promena posteljine je na pet dana.

Kuhinja

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI


VILA ELIZABET – NEI PORI – OLIMPSKA REGIJA

POPUSTI ZA RANI BUKING:

Prolećni cenovnik - paket aranžmani - važi do 31.03.2018
Popust za gotovinsku uplatu: 15%, za uplatu do polaska: 10%, za uplatu do kraja godine: 5%.

Cene su u evrima, po osobi i obuhvataju smeštaj i prevoz.
KOMPLETAN CENOVNIK


vila kipos nei pori

Napomena: polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
Popusti: Dete do 2 godine besplatno, dete do 4 godine plaća 25 evra (nema ležaj, ima sedište u autobusu). Doplata za polazak iz Kladova i D. Milanovca - 10 evra, iz Bora - 5 evra.VILA ELIZABET – NEI PORI – OLIMPSKA REGIJA

POPUSTI ZA RANI BUKING:

Prolećni cenovnik - sopstveni prevoz - važi do 31.03.2018.

Cene su u evrima, po osobi i obuhvataju smeštaj i prevoz.
vila elizabet nei pori

PROGRAM PUTOVANJA

1. Dan – Polazak iz Negotina (uvek dan ranije u odnosu na datum iz tabele) u večernjim časovima sa parkinga preko puta Pedagoške akademije (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj do 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3. – 11. Dan – Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u 12 časova po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji. Dolazak u Negotin oko ponoći.

NAPOMENA:

Boravišna taksa iznosi 0,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici i plaća se na licu mesta. Uz ovaj program važe OUP T.A. “Sedmica Plus”, licenca OTP 82/2016.