Vila Angel

Nalazi se 250m od plaze i setalista. Od centra mesta i najblize prodavnice, pekare, restorana, udaljena je svega 70m. Do plaze i setalista, sa nekoliko kafica, restorana, restorana brze hrane, prodavnica suvenira, vodi siroka ravna ulica. Smestajni kapaciteti nalaze se na prvom i drugom spratu. Vila raspolaze dvokrevetnim, trokrevetnim i cetvorokrevetnim studijima. Svaki studio ima kompletno opremljenu kuhinju sa posudjem, reso sa dve ringle, aspirator, frizider, klima uredjaj-uz doplatu, wifi-ukljucen u cenu, TWC, TV-lcd, ogledalo i toaletni stocic, nocni stocic, terasu. Vila ima lepo uredjen vrt i dvoriste sa letnjikovcem i rostiljem.

Kuhinja

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI


VILA ANGEL STUDIO– NEA VRASNA – STRIMONSKI ZALIV

NAJAM APARTMANA NA 10 I 15 NOĆENJA

Cene su po studiju/apartmanu za 10 ili 15 noćenja u EUR (dinarska protivvrednost).
Za smene označene * cene su po osobi sa uključenim autobuskim prevozom.

KOMPLETAN CENOVNIK


vila angel nea vrasna

NAJAM APARTMANA NA 15 NOĆENJA (SAMO ZA SOPSTVENI PREVOZ)

vila angel nea vrasna

UKLJUČENO U CENU: SAT TV. KLIMA UREĐAJ: 5 EUR DNEVNO
Jedno dete do 12 godina ima besplatan smeštaj I koristi zajednički ležaj.
Dvoje dece do 12 godina mogu koristiti zajednički ležaj.

POPUSTI I DOPLATE:

Deca od 0-2 godine imaju besplatan boravak i ne koriste nikakve usluge. -Dete od 0-12 godina na zajedničkom ležaju ima besplatan smeštaj.
Dete od 0-12 godina na sopstvenom lezaju ima popust od 20% za smene označene zvezdicom i ima ležaj i sedište u autobusu.
Putnici koji spajaju dve smene na autobuskom prevozu imaju umanjenje od 35€ po osobi za drugu smenu.
Popusti vaze u pratnji minimum dve odrasle osobe i ne mogu se duplirati.
Putnici koji koriste paket aranzman sa autobuskim prevozom imaju popust od 10€ po osobi ako putovanje zapocinju od Pojata do Vranja,
osim za smene označene zvezdicom.
Doplata za 1/1 iznosi 70% od cene aranzmana za 1 / 2 app ili std.i koriste jedno sedite u autobusu.
Doplata za izbor sedista u autobusu iznosi 10€ po osobi.

PREVOZ:

Prevoz je obezbeđen autobusima visoke turističke klase (audio/video oprema, klima uređaj). Polazak autobusa iz Beograda je dan pre početka smene u 19 časova sa parkinga na Novom Beogradu preko puta Otvorenog tržnog centra ( tzv.- buvljak) na uglu ulica Jurija Gagarina I Antifasističke Borbe u Bloku 42. Povratak autobusa je poslednjeg dana od 18 časova po lokalnom vremenu. Minimalan broj putnika za polazak autobusa je 35. U slučaju nedovoljnog broja putnika minimalan otkazni rok je 5 dana. Cena autobuskog prevoza (osim za smene označene zvezdicom) za putnike koji koriste samo autobuski prevoz iznosi 60 EUR – odrasli; 50 EUR – deca od 0 – 12 godina.
Doplata za polazak iz Novog Sada je 2.000, 00 dinara-povratna karta.

ARANŽMAN OBUHVATA:

Smeštaj u izabranoj vili – 10 ili 15 noćenja na bazi najma studija ili apartmana prema cenovniku iz tabele,klima uređaj, autobuski prevoz za smene označene * (za ostale smene uz doplatu), troškove pratioca, troškove predstavnika.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000,00 EUR, za sve putnike do 86 godina starosti, u vidu medicinske asistencije po uslovima UNIQA osiguranja (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije pozvati broj 011/3636 955. Individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom I troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa utovanja I predstavljaju zaseban ugovor, koji putnik zaključuje sa organizatorom izleta – inostranom lokalnom agencijom, osiguranje od otkaza, posledica nesrećnog slučaja I gubljenja prtljaga – prema važećem cenovniku UNIQA osiguranja i ostale nepomenute troškove.