Niška Banja

Ispod planine Koritnjak (808 m), ogranka Suve Planine (1870 m), samo 10 km jugoistočno od Niša, na međunarodnom putu za Sofiju – na 250 m nadmorske visine – smešteno je jedno od najstarijih banjskih mesta u Srbiji – Niska Banja. Izvori Niske Banje daju vodu koja se odlikuje raznolikošću hemijskog sastava i spadaju među najradioaktivnije u zemlji i Evropi, po čemu je ovo prirodno lečilište poznato i van granica naše zemnje. Danas je Niska Banja jedan od tri najposećenija i najznačajnija balneološka centra u Srbiji. Nosilac zdravstva u ovoj Banji je Institut za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju reumatičnih i srčanih bolesnika, koji je u sastavu Medicinskog fakulteta u Nišu. U Institutu – poseduje savremenu medicinsku opremu za primenu svih balneo-terapijskih procedura fizikalne terapije – radi tim lekara raznih specijalnosti iz oblasti interne medicine, reumatologije, fizikalne medicine i ortopedije. U okviru ovog savremenog medicinskog kompleksa su i hoteli-stacionari – Radon, Zelengora i Terme, i glavno banjsko kupatilo.

Opis Smeštaja:

Struktura soba (ukupno 300 ležajeva): Jednokrevetne sobe 4, Sobe sa francuskim ležajem 14, Dvokrevetne sobe 116, Trokrevetne sobe 7, Apartmani 6. Svaka soba poseduje: TV sa kablovskim programom, wi - fi internet, direktnu telefonsku liniju i kupatilo. Apartmani su klimatizovani i poseduju i mini bar.

Sadržaj

Restoran, aperitiv bar, kafe restoran, letnja terasa, amfiteatar, plenium sala, salon za VIP goste, bazen sa termomineralnom vodom, wellness centar, terapijsi blok, WIFI, parking.

Wellness
& Spa

Sportski Tereni

Restoran

Bazen

Bar

Wi Fi