Grey Hotel

Grey Hotel se nalazi u samom centru dešavanja, na samo nekoliko koraka od svih ključnih punktova na Kopaoniku. Izdvaja se prefinjenim dizajnom, personalizovanom uslugom, vrhunskim smeštajem i bogatom ponudom pratećih sadržaja. Bilo da želite da uživate u skijanju, provedete aktivan odmor sa porodicom ili se ušuškate i opustite – Grey Hotel je mesto koje vam pruža priliku da otkrijete nove visine užitka i odmora.

Opis Smeštaja:

Grey Hotel poseduje 17 soba - apartmana ( 3 Deluxe sobe, 6 Deluxe apartmana, 6 Deluxe Premium apartmana, 2 Deluxe Executive apartmana).

Udobne i prostrane sobe opremljene su vrhunski dizajniranim italijanskim nameštajem i keramikom, wi-fi mrežom sa odličnim protokom, kao i kablovskom televizijom, sef, telefon, oprema za peglanje, fen za kosu i vaga, ketler sa čajem, kafom i vodom, bademantil i papuče, besplatan mini bar.

Sadržaj/Usluge:

Recepcija, restoran, bar, doručak u sobi, snek bar, restoran a la cart, SPA I WELLNESS CENTAR, terasa, terasa za sunčanje, sauna, fitnes centar, masaža, skijanje, tursko kupatilo, iznajmljivanje bicikla, zatvoreni bazen, termalna kupka, prodavnica u hotelu, suvenirnica, škola skijanja, direktan izlaz na stazu, iznajmljivanje ski pasa i ski opreme, WI-FI - besplatan, garaža - besplatna.

Bazen

Parking

Restoran

Wellness&Spa

WI_FI

Bar

Škola skijanja

Fitnes

Garaža

Terasa

Prodavnica

Tursko kupatilo


HOTEL GREY 4* – KOPAONIK
ZIMA 2019/2020

CENOVNIK PDF


hotel grey kopaonik