Hotel Board 4*

Board hotel, jedan od najnovijih hotela na Jahorini je izgrađen u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine. Nalazi se u središtu turističkog kompleksa na nadmorskoj visini od 1550 metara, i nepunih 100 metara od prve žičare i ski lifta. Bez obzira da li dolazite da uživate u snežnoj lepotici i njenih 20 kilometara dugim stazama za alpsko skijanje, ili jednostavno želite da smog grada zamenite za čisti jahorinski vazduh, duge šetnje i planinarenje Board hotel je pravi izbor!

Opis Smeštaja:

Sve sobe su uređene u crvenim i bež tonovima i imaju moderan nameštaj. Sve smeštajne jedinice opremljene su telefonom, TV-om i mini-barom. Sadrže sopstvena kupatila sa besplatnim toaletnim priborom, fenom za kosu i papučama. Pojedine sobe imaju balkon. Besplatan bežični internet je dostupan u svim delovima hotela.

Sadržaj/Usluge:

U hotelskom restoranu se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje. Tu se nalazi i kamin. Bar nudi raznovrsna pića. Velnes centar obuhvata masaže, saune, parna kupatila i zatvoreni bazen. Gosti mogu pozajmiti bicikle besplatno na zahtev. Moguće je organizovati uslugu peglanja i pranja veša. Prodavnica prehrambenih proizvoda nalazi se na 250 metara, a teniski i košarkaški tereni smešteni su na 50 metara od hotela. Zimi je dostupno klizanje, a hotel može organizovati časove skijanja. Besplatan privatni parking na raspolaganju je u okviru hotela.

Bazen

Parking

Restoran

Wellness&Spa

WI_FI

Bar

Škola skijanja

Fitnes

Terasa

Prodavnica


HOTEL BOARD 4* - JAHORINA
ZIMA 2021/2022

KOMPLETAN CENOVNIK
hotel board jahorina