Hotel Bistrica 3*

Nalazi se na najlepšem vidikovcu planine, izmedu jahorinskih vrhova i živopisne doline reke Prace. Hotel je izgraden za potrebe XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine i kategorisan je sa tri zvezdice. Udaljen je 12 km od Pala, a 28 km od Sarajeva sa kojima je povezan dobrim novoizgradjenim i rekonstruisanim saobracajnicama. Hotel je idealno mesto za organizaciju razlicitih vrsta skupova, seminara, radionica, prezentacija, sportskih manifestacija, omladinskih susreta i dr.

Opis Smeštaja:

Hotel ima 152 sobe i 8 apartmana.

Sve smeštajne jedinice poseduju:

Sve sobe imaju TV sa satelitskim kanalima i telefon. Sadrže sopstveno kupatilo sa tušem. Iz soba se pruža pogled na planine..

DVOKREVETNA SOBA SA POMOCNIM LEŽAJEM:

Struktura sobe: dva klasicna ležaja (ili jedan fracuski ležaj) + fotelja na razvlacenje. Sve sobe imaju kupatilo ( WC, tuš kabina), TV, telefon.

JEDNOKREVETNA/DVOKREVETNA SOBA:

Struktura sobe: dva klasicna ili jedan francuski ležaj. Sve sobe imaju kupatilo (WC, tuš kabina), TV.

APARTMAN:

Struktura apartmana: francuski ležaj, fotelja i dvosed na razvlacenje. Svi apartmani imaju kupatilo (WC, kada), TV, telefon i mini bar.

Sadržaj/Usluge:

Restoran, kafe bar i slastičarna, kamin sala, kongresna sala, bazen, teretana, sauna, bilijar sala, sala za stoni tenis, ski škola, ski rental, ski garderoba, ski kasa, prodavnica, vešeraj, suvenirnica.

Bazen

Parking

Restoran

Wellness&Spa

WI_FI

Bar

Škola skijanja

Fitnes

Terasa

Prodavnica


HOTEL BISTRICA 3* – JAHORINA
ZIMA 2021/2022

KOMPLETAN CENOVNIK

Hotel Bistrica Jahorina