Apartmani Thermenblick

Apartmani Thermenblick nalazi se u Bad Kleinkirchheimu, samo 150 m od žičare Maibrunnbahn i samo 120 m od termi St. Katrin.

Opis Smeštaja:

Apartmani su udobno namešteni i mogu smestiti 2-5 osoba. Svi apartmani su sa opremljenom kuhinjom, kupatilom, neki imaju balkon.

STUDIO Tip A1: Veličina: oko 28 m2 za 1-2 osoba. Uređen u alpskom stilu sa prostranom dnevno spavaćom sobom sa bračnim ležajem za spavanje ili 2 odvojena kreveta, balkonom sa pogledom na planine. Studio je za 1-2 osobe.

STUDIO Tip A2: Veličina: oko 40 m2 za 2-3 osobe. Uređen u alpskom stilu sa prostranom dnevno spavaćom sobom sa bračnim ležajem za spavanje ili krevetom za 1 osobu ili 3 odvojena ležaja, balkonom sa pogledom na planine.

APARTMAN Tip B: Veličina: oko 45 m2 za 2-3 osobe. Sastoji se od dnevnog boraka sa kaučem za 1 osobu i spavaće sobe sa bračnim ležajem.

APARTMAN Tip C: Veličina: oko 50 m2 za 2 - 4 osobe. Sastoji se od dnevnog boraka sa kaučem za 2 osobe i spavaće sobe sa bračnim ležajem.

APARTMAN Tip D: Veličina: oko 70 m2 za 2-5 osoba. Sastoji se od dnevnog boraka sa kaučem i 2 spavaće sobe sa bračnim ležajem ili odvojenim krevetima.

Sadržaj/Usluge:

Parking i korišćenje skijašnice je besplatno. Restorani, kafići i marketi su oko 500 m od apartmana. Do termi Römerbad ima oko 2 km.


AUSTRIJA - ZIMA 2018/2019 - BAD KLAJNKIRHAJM
APARTMANI THERMENBLICK

KOMPLETAN CENOVNIK

CENA NE UKLJUČUJE:

Turističku taksu po lokalnom cenovniku - plaćanje na licu mesta, konačno čišćenje po apartmanu - Irini 45€, Bellin, Josefina i Pulverer 65€; apartmani Thermenblick TIP A1, TIP A2, B, C 45€, TIP D 65€ - plaćanje na licu mesta.