Aparthotel Vučko 4*

Hotel Vučko Jahorina nastavlja tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu 1984.godine. Aparthotel Vučko pruža gostima vrhunsku uslugu i kvalitet uz mnoge sadržaje za ugodniji i prijatniji odmor. Hotel se nalazi u centru Jahorine, Poljicama u neposrednoj blizini skijaških staza. Izgrađen je od prirodnih materijala, drveta i kamena, a enterijer je planinski i ujedno moderan, u kom preovladavaju ravne linije u toplim, sivim tonovima, tako da gostu pruža potpun osećaj topline i opuštenosti.

Smeštajne jedinice:

Smeštajne jedinice su podeljene u 3 bloka: centralni deo hotela (kod samog ulaza hotela), depadans-spoljašnji ulaz (gosti moraju da izađu na spolji ulaz kako bi otišli u centralni deo gde se nalazi restoran) i A i B blok-novi deo hotela (pored centralnog dela, ali ima toplu konekciju).

Standard sobe:

primaju max. 2 osobe, superior za 2 osobe (bračni ili 2 standrad ležaja), lux soba za 2 osobe (bračni ležaj), lux soba plus (bračni ležaj u spavaćoj i odvojena soba sa jednim standardnim ležajem), lux apartman za 3-4 osobe (odvojena spvaća soba od dnevne, u dnevnoj mogu biti 2 standard ili pomoćni ležaj-sofa), lux apartmna Vučkoza 5 osoba (3 odvojene prostorije, u dnevnoj sobi 2 standard, u spavaćoj bračni, i u trećoj prostoriji mala soba sa 1 standard ležajem), lux apartman family za 5 osoba (u dnevnoj je bračni i ugaona garnitura na razvlačenje i jedna mala soba sa 1 standard ležajem).

Apartmani:

U svakom apartmanu hotela Vučko gosti imaju pristup internetu (besplatno), sef, room service, mini bar, direktnu telefonsku liniju, usluga korišćenja biznis centra, kablovska TV, pozivi buđenja, usluga pranja i peglanja gostinskog veša.Apartmani su opremljeni u skladu sa najvećim svetskim standardima i po principu inteligentne tehnologije boravka i korišćenja usluga ( centralno grejanje, koje ima mogućnost regulisanja toplote u apartmanu). Većina apartmana je okrenuta prema jugu i ima pogled na prelepe vrhove i padine olimpijske lepotice. Poseban akcenat je blizina ski staze ( 50m) i osunčanost tokom celog dana. Većina apartmana ima terasu ili balkon, a u velikim apartmanima je ugrađen i kamin sa zatvorenim ložištem.

Hotelski sadržaj:

organizovano čuvanje dece, obezbeđen parking i garaža, prodavnica sa dnevnom stampom i suvenirima, butik sportske opreme, menjačnica, pedikir i manikir, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, dečije igralište, staze za šetnju, džoging, nordisjko hodanje, sportski tereni za tenis, košarku, mali fudbal i odbojku.

WELLNESS CENTAR (uz doplatu):

Aparthotel Vučko ima jedan od najmodernijih wellness centara na ovim prostorima, od 750 kvadratnih metara, koji raspolaže velikim brojem sadrzaja: finska, rimska i turska sauna, hidromasažni bazen, kozmetičke usluge, veliki izbor masaža ( relax, sportska, antistres, aromatherapy), fitnes, pilates, aerobik, kao i VIP prostor: hidromasažna kada, sauna, tople ležaljke, kiša tuš, vodeni krevet.

Parking

Restoran

Wellness&Spa

WI_FI

Bar


APARTHOTEL VUČKO 4* - JAHORINA
ZIMA 2021/2022

KOMPLETAN CENOVNIK

aparthotel Vucko jahorina