Alexandros Palace

Nalazi se u novom delu Stavrosa, na 250m od centra i 300m od plaže. Poseduje recepciju sa velikim holom i garniturama za sedenje, TV-om. Prostor za prtljag i toalet za poslednji dan boravka grupe je obezbeđen. Studiji su sa 2, 3 i 4 ležaja i nalaze se u prizemlju, te na I i II spratu . Svi studiji poseduju kuhinju u okviru sobe,kupatilo(TWC) i terasu.Opremljeni su sa TV, AC (doplata 4 eur po danu), WI-FI –besplatno korišćenje. Idealan je za druženje i zabavu. U dvorištu hotela je BAZEN sa suncobranima i ležaljkama koji je na raspolaganju gostima od 08h-14h i od 17h-20h30 min. Kućni red je od 14h-17h.

OPIS SMEŠTAJA:

1/2+1 studio - U istoj prostoriji se nalaze čajna kuhinja, jedan francuski i jedan dodatni ležaj (manji klasični), kupatilo (tuš kocka), terasa, TV, AC. Ima zaseban ulaz sa terase.

1/3 studio - U istoj prostoriji se nalaze čajna kuhinja,jedan francuski i jedan standardni ležaj,kupatilo( tuš kocka), terasa,TV,AC.

1/4 studio - U istoj prostoriji se nalaze čajna kuhinja, jedan francuski i dva standardna ležaja ili dva francuska ležaja, kupatilo ( tuš kocka),
terasa, TV, AC.

NAPOMENA:

Cena za 1/2 studio se uvećava za 20eur po osobi od cene studija 1/3. U studiju 2+1, plaćaju se dve pune cene, dok treća osoba na dodatnom ležaju plaća samo prevoz. Za goste koji koriste sopstveni prevoz, cena se umanjuje 40eur po osobi na cenu iz tabele.

POPUSTI ZA DECU:

0-2 god GRATIS, ima sopstveni ležaj i nemaju sedište u autobusu, 2-12 god. Popust 30% na sopstvenom ležaju i ima svoje mesto u autobusu.
Dvoje dece od 2-12 god. 50% popusta dele ležaj i imaju svoja sedišta u autobusu. Svi popusti važe u studijima 2+1 i 1/3 uz dve punoplatežne osobe.

Kuhinja

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI

Recepcija

Bazen

Prostor za prtljag


STAVROS - APP HOTEL ALEXANDROS PALACE
U PRIPREMI