Vila Sotiris

Nalazi se u centru Haniotija, izdvojena od buke i gužve, na oko 100m od gradskog trga i oko 350m od plaže. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, tv, klima uređaj (NIJE UKLJUČEN U CENU – plaća se na licu mesta 5€/dan) i terasu. Trokrevetna studija imaju francuski ležaj i singl ležaj ili tri single ležaja. Četvorokrevetni apartmani sastoje se iz dve manje spavaće sobe u jednoj se nalazi francuski a u drugoj dva singl ležaja a kuhinja je u izdvojenoj prostoriji. Svi apartmani sadrže komplet posteljinu za svaki krevet. Studija se nalaze na III spratu a apartmani na II spratu. Struktura: 1/3 std, 1/4 app.

Kuhinja

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI


VILA SOTIRIS – HANIOTI – KASANDRA
NAJAM APARTMANA

Cene su po STUDIJU/APARTMANU u € (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti), 10 noćenja – BEZ PREVOZA

KOMPLETAN CENOVNIK


vila sotiris hanioti

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan - Polazak autobusa iz Beograda u 20h sa parkinga preko puta Buvlje pijace (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe), iz V. Gradišta u 20h sa autobuske stanice; iz Požarevca u 21h sa autobuske stanice DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele.
2. dan - Dolazak u odredište oko 11h, smeštaj u studija/apartmane od 14h.
2.-11. dan - Boravak u izabranom studiu/apartmanu na bazi 10 noćenja, osim vile Morfeus, smena 12.09-27.09. na 15 noćenja.
12. dan - Napuštanje studija/apartmana do 09h. Polazak za Beograd/Požarevac/V.Gradište u 16h iz Pefkohoria, u 16:15h iz Haniotia i u 16:30 iz Polihrona (po lokalnom vremenu).
13. dan - Dolazak u Beograd / Požarevac / V.Gradište u ranim jutarnjim satima.

U cenu tabele je uključeno:

Smeštaj u izabranom studiju/apartmanu na bazi 10 noćenja. Usluge predstavnika inopartnera na destinaciji.

U cene iz tabele nije uključeno:

Putno zdravstveno osiguranje (agencija posreduje u po uslovima ’’Dunav osiguranja’’) Individualne troškove putnika.