Konačište Vila Nikola

Vila Nikola se nalazi u samom centru Kopaonika, u blizini Apartmana Konaci Sunčani vrhovi (neposredno pored JAT apartmana).

Opis Smeštaja:

Vila Nikola ima 35 dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih apartmana kategorisanih sa 3 zvezdice.
Sadržaj apartmana: kompletno opremljena mini kuhinja, frižider, televizor sa mogućnošću prijema satelitskog i internog programa, telefon i kupatilo. Iz svih apartmana imate pogled na divnu prirodu Kopaonika.

Studio 2+1 ima dva klasična ležaja i sofu na razvlačenje (max 4 osobe).

Apartman 2+1 LUX ima spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje u kome se nalazi kuhinja, kupatilo i jacuzzi (max 4 osobe).

Apartmani 3+1 imaju spavaću sobu sa tri ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (max 5 osoba).

Apartmani 3+1 LUX imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem i jednim klasičnim ležajem, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje i kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i hidromasažni tuš.

Apartmani 4+1 LUX imaju dve odvojene spavaće sobe sa po dva ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, kupatilo i (max 6 osoba).

Apartmani 5+1 imaju dve spavaće sobe (u jednoj je francuski ležaj, a u drugoj francuski i klasični ležaj), dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje, TV, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo i jacuzzi.

Sadržaj/Usluge:

Vila poseduje restoran - pizzeriju i snack bar.

Parking

Restoran

WI_FI

Bar