Vila Kopaonik

Vila Kopaonik najnoviji objekat na Kopaoniku, koji je svoje prve goste primio decembra 2014 god. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1710m i smešten je u samom središtu turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini "JAT apartmana" i sa direktnim prilazom uz glavnu saobraćajnicu. Arhitektonski je apsolutno uklopljena u ambijent srpske skijaške lepotice.

Opis Smeštaja:

Savremeno projektovan objekat koji svojom funkcionalnošću omogućava vrhunski kvalitet i komfor prilagodjen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62m2, neki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta. Bešumni hidraulični lift sa 8 stanica povezuje i garažu sa objektom. Da ostanete informisani i u kontaktu pomoći će vam velika ponuda kablovskih kanala kao i besplatan Wi-Fi internet za goste objekta.

0+1 studio – trosed na rasklapanje.

1+1 studio – trosed i fotelja na rasklapanje.

2+1 studio (28-35 m2) – 2 troseda na rasklapanje.

2+1 app (4 ili 5 osoba) - 1 spavaća soba, 2 kupatila i dnevni boravak.

VIP 1 apartman - (do 5 osoba) - 1 spavaća soba, 2 kupatila, dnevni boravak.

VIP apartman - (do 5 osoba) - 2 spavaće sobe, dnevni boravak.

Sadržaj/Usluge:

Vila Kopaonik poseduje skijašnicu - prostoriju za čuvanje ski opreme koja je sigurno najkomotniji prostor te vrste na Kopaoniku. U okviru objekta nalazi se i ski rental sa ponudom opreme najnovije generacije.

Parking

WI_FI

Skijašnica


VILA KOPAONIK – KOPAONIK
ZIMA 2017/2018

KOMPLETAN CENOVNIK