Vila Christin

Nalazi se na 50m od mora. Svaka smeštajna jedinica u svom sastavu ima opremljenu kuhinju (posuđe i pribor za jelo prema broju kreveta), kupatilo, klima uređaj (NIJE UKLJUČEN U CENU - plaća se na licu mesta 5 eura po studiju po danu) i terasu. Trokrevetni apartmani se sastoje od spavaćeg dela (francuski i singl ležaj), a 1/3+1 apartmani imaju i pomoćni ležaj u kuhinji. Petokrevetni apartman se sastoji od dve spavaće sobe (u jednoj sobi je francuski i singl ležaj, a u drugoj sobi je francuski ležaj). Svi apartmani sadrže komplet posteljinu za svaki krevet. Korišćenje wi-fi interneta je uključeno u cenu. Apartmani su na I, II, III i IV spratu. Struktura: 1/2app, 1/3app, 1/3+1app, 1/4app, 1/5app.

Kuhinja

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI


VILA CHRISTIN – PARALIA – OLIMPSKA REGIJA
NAJAM APARTMANA

Cene su po STUDIJU/APARTMANU u € (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti), 10 noćenja – BEZ PREVOZA

KOMPLETAN CENOVNIK


vila christin paralia

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan - Polazak autobusa iz Beograda u 18h sa parkinga preko puta Buvlje pijace (Novi Beograd - ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe),
iz V. Gradišta u 18h sa autobuske stanice; iz Požarevca u 19h sa autobuske stanice, DAN RANIJE u odnosu na datum iz tabele.
2. dan - Dolazak u odredište oko 10h, smeštaj u studija/apartmane do 14h.
2.-11. dan - Boravak u izabranom studiju/apartmanu na bazi 10 noćenja.
11. dan - Napuštanje studija/apartmana do 09h. Polazak za Beograd/Požarevac/V.Gradište u 11:00h iz Nei Poria, u 11:20 iz Leptokarie, u 11:45h iz Olympic Beach-a (po lokalnom vremenu). Dolazak u Beograd / Požarevac / V.Gradište oko 24h.

U cenu tabele je uključeno:

Smeštaj u izabranom studiju/apartmanu na bazi 10 noćenja. Usluge predstavnika inopartnera na destinaciji.

U cene iz tabele nije uključeno:

Putno zdravstveno osiguranje (agencija posreduje u po uslovima ’’Dunav osiguranja’’) Individualne troškove putnika.