Vila Koula

Dvospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u srcu Potosa, u centru, na oko 200 m od mora. Svaki studio ima kompletno opremljenu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj, sef, fen za kosu. Svi studiji poseduju manje i uže balkone ili terase, sa tendama. Terase su odvojene rešetkama, tj. ne postoji vizuelna prepreka između njih. Studiji u prizemlju imaju ulazni balkon ili terasu i ulazna vrata u funkciji prozora. Posteljina i jedan peškir po osobi su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju. Vila ne poseduje parking, poseduje prostor za odlaganje prtljaga u danima smene.

Kuhinja

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI

Prostor za prtljag

Sef


VILA KOULA – POTOS – TASOS
PAKET ARANŽMAN (smeštaj + prevoz)

POPUSTI ZA RANI BUKING:

     10% popusta – za uplate u celosti prilikom rezervacije važe do 01.05.2017.

     (popusti ne važe za prve i zadnje smene)


Cene su po osobi sa uključenim AUTOBUSKIM PREVOZOM I TRAJEKTOM u € (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti)

KOMPLETAN CENOVNIK


vila koula potos

PROGRAM PUTOVANJA

POLAZAK: autobus polazi prema odabranom datumu iz Novog Sada i ostalih gradova po satnici iz tabele autobuskog prevoza (istaknuto na site-u). Pauze su predviđene na benzinskim pumpama duž autoputa trajanju od 30 min, u motelu „Bavka“ ili ,,Predejane,“ u trajanju oko 45 min. Prave se još jedna do dve kraće toalet pauze, po potrebi, jedna u Makedoniji i jedna po ulasku u Grčku. Dolazak u letovalište u jutarnjim satima.
POVRATAK: Predviđen polazak autobusa je u popodnevnim satima (tačna satnica biće istaknuta na oglasnim tablama u svakoj vili). Pauze su predviđene kao i u dolasku. Dolazak u jutarnjim satima na mesto polaska.

U cenu tabele je uključeno:

smeštaj u odabranom objektu na bazi 11 dana/10 noćenja
autobuski prevoz
trajekt
troškovi organizacije putovanja
usluge predstavnika agencije

U cene iz tabele nije uključeno:

prevoz autobusom
individualni troškovi
međunarodno zdravstevno osiguranje
fakultativni izleti