medeni mesec

Početak Vašeg zajedničkog života...Honeymoon!

Zaplovite u avanturu Vaših života, iskočite iz klišea na ovo jedinstveno putovanje, puno avanture i nesvakidašnjih prizora, na nekoj od egzotičnih destinacija (Maldivi, Bali, Sejšelska ostrva, Mauricijus, Tajland...) ili nekoj od svetskih metropola (Pariz, New York, Venecija..). U našoj agenciji možete obradovati mladence, poklon – honeymoon vaučerom. Bila bi nam velika čast i zadovoljstvo da Vam pomognemo u odabiru Vaše honeymoon destinacije.

Zašto izabrati honeymoon putovanje sa nama?

Osim mogućnosti izbora najromantičnijih destinacija sveta i bogate kataloške ponude, naši mladenci mogu između ostalog da očekuju i neke od sledećih pogodnosti (u zavisnosti od odabira hotela): flašu penušavog vina i cveće pri dolasku, romantičnu večeru, popust na određene usluge u spa centru ili besplatni tretman...Kako je reč o vrlo specifičnom tipu putovanja, za nas je od izuzetnog značaja da poverenje koje nam mladenci ukažu opravdamo i učvrstimo, jer od toga zavisi i svako Vaše sledeće putovanje.

DETALJNIJE PREUZMITE KATALOG
medeni mesec vauceri

Pariz je uvek dobra ideja za medeni mesec

Pariz je jedan od najromantičnijih gradova na svetu, što je jedan od glavnih razloga zbog kojih mnoge devojke žele da provedu medeni mesec upravo u glavnom gradu Francuske! Kako nosi epitet Grada svetlosti, Pariz je idealno mesto za medeni mesec jer je prepun romantičnih lokacija koje će vaše fotografije sa medenog meseca učiniti još glamuroznijim i veličanstvenijim.

Medeni mesec na Baliju

Indonezija je okružena intrigama; zemlja pirata, zmajeva, sa hiljadu ostrva, mistična i sa planinama o kojima postoje brojne legende. Zemlja sa nekim od najlepših mesta na svetu za beg od svakodnevnice, a većina od njih je na Baliju, magičnom, spiritualnom ostrvu sa predivnim plažama i zelenim tropskim predelima. Bali koji zadržava autentičnost i kulturu je na svakoj listi top 10 najpoželjnijih destinacija za mladence.

medeni mesec putovanja

Medeni mesec u Veneciji!

Romantična Venecija! Otkrijte zagonetne ulice koje kipe od bogate istorije, priuštite sebi noćnu romantičnu vožnju gondolom, otkrijte tajne Venecije... Jedan od najmagičnijih gradova na svetu je kao stvoren za venčanja. Venecijanske palate i vrtovi se mogu otvoriti samo za vas: venčajte se u Veneciji! Recite samo kada, gde i kako, za sve ostalo pobrinućemo se mi.

medeni mesec maldivi

Maldivi jedinstvena rajska ostrva

Za venčanje iz snova recite sudbonosna "DA", na Maldivima.Tirkizno more Indijskog okeana, beli pesak, suncem obasjano nebo, svakako će učiniti da doživite Vaš medeni mesec kao jedinstveno putovanje koje ćete zauvek pamtiti.