Apartmani Konaci

Apartmani Konaci nalaze se u središtu turističkog kompleksa i Nacionalnog parka Kopaonik, u neposrednoj blizini ski staza. Ovaj kompleks predstavlja centar zabavnog života sa velikim brojem restorana, kafića, diskoteka u okviru koga se nalazi supermarket, prodavnice, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica i suvenirnica.

Opis Smeštaja:

Apartmani Konaci poseduju 132 studia i apartmana.

Apartman 2+2 (6 osoba) - 38m²: dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa francuskim ležajem, spavaća soba sa dva odvojena ležaja, kupatilo, mini kuhinja sa posuđem i priborom za jelo, ploča sa dve ringle, mini-frižider, sto i stolice, LCD TV.

Apartman 3+1 (5 osoba) - 34m²: dnevna soba sa sofom na razvlačenje za dve osobe, spavaća soba sa 3 odvojena ležaja, kupatilo, mini kuhinja sa posuđem i priborom za jelo, ploča sa dve ringle, mini-frižider, sto i stolice, LCD TV.

Studio 2+1 (4 osobe) - 22m²: jedna manja prostorija sa 2 odvojena ležaja i sofom na razvlačenje za dve osobe, kupatilo, mini kuhinja sa posuđem i priborom za jelo, ploča sa dve ringle, mini-frižider, sto i stolice, LCD TV.

Studio 1+1 (3 osobe) - 20m²: jedna manja prostorija sa ležajem za jednu osobu i sofom na razvlačenje za dve osobe, kupatilo, mini kuhinja sa posuđem i priborom za jelo, ploča sa dve ringle, mini-frižider, sto i stolice, LCD TV.

Sadržaj/Usluge:

Skijašnica, restoran, bar, prodavnica, javni parking, recepcija u Family Hotelu Angella.

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI

Kuhinja

Skijaški Teren

Parking

Restoran

Recepcija

Bar