Apartmansko naselje Kirchleitn Kleinwild 4*

Apartmansko naselje se nalazi u samom centru mesta St. Oswald u delu regije Bad Kleinkirchheim. Početna stanica ski žičare Brunnachbanh kao i škola skijanja su udaljeni 300 m od hotela.

Opis Smeštaja:

Svi apartmani su renovirani, vrlo udobni i uređeni u tradicionalnom stilu sa rustičnim podnim pločicama. Kupatila u apartmanima poseduju fen za kosu, preparate za ličnu higijenu, neka kupatila su sa kadom. Kuhinje sadrže mikrotalasnu, mašinu za posuđe i "nespresso" aparat. Kaljave peći, moderni ravni televizori i besplatan internet su još neke pogodnosti u apartmanima.

APARTMAN NockBerge veličine oko 35m2 - predsoblje sa potpuno opremljenom kuhinjom, udoban dnevno trpezarijski deo sa kaljavom peći, kauč francuski ležaj u dnevnoj sobi, vrlo mala spavaća soba sa 2 odvojena ležaja, kupatilo sa tuš kabinom i toaletom, sat/tv. Apartman je za maksimalno 2 odraslih i 2 dece do 14 godina.

APARTMAN NockFamilie veličine oko 55m2 - predsoblje sa potpuno opremljenom kuhinjom, udoban dnevno trpezarijski deo sa kaminom, 2 kauča, 1 dvokrevetna soba, 1 spavaća soba sa dva odvojena kreveta, kupatilo sa tuš kabinom i toaletom, sat/tv. Apartman je predviđen za minimum 2, a maksimalno 6 osoba.

APARTMAN NockRanger veličine oko 55m2 - poopreljenosti je sličan kao APARTMAN NockFamilie . Jedna od spavaćih soba je redizajnirana i u njoj se nalazi veliki krevet za 4 osobe. Apartman je predviđen za minimum 2, a maksimalno 6 osoba.

APARTMAN NockLuxus veličine oko 70m2 - predsoblje sa potpuno opremljenom kuhinjom, veliki udoban dnevno trpezarijski deo sa kaminom i 2 sofe, 1 dvokrevetna soba, 1 spavaća soba sa krevetima na sprat, 2 kupatila sa tuš kabinom i toaletom, sat lcd tv, mikrotalasna, mašina za 4pranje sudova, feno , aparat za espresso kafu, infracrvena sauna. Apartman je predviđen za minimum 2, a maksimalno 7 osoba.

Sadržaj/Usluge:

U okviru apartmanskog naselja su restoran i bar, dečija igraonica, animacija za decu i odrasle i sauna.

Parking

Restoran

Wellness&Spa

WI_FI

Skijašnica


AUSTRIJA - ZIMA 2018/2019 - BAD KLAJNKIRHAJM
APARTMANSKO NASELJE KIRCHLEITN KLEINWILD 4*

U PRIPREMI

CENA UKLJUČUJE:
Smeštaj na bazi polupansiona (doručak posluženje švedski sto, popodnevna užina, večera - meni, izbor više jela), obroci za decu uključuju doručak, ručak,popdnevnu užinu, večeru, sokove u baru do 21h, u periodu boravka od 10.03. skipass i 50% popusta na korišćenje usluga termi Romerbad ili St. Katrin, konačno čišćenje posteljina, peškiri, internet, korišćenje saune, šatl bus do termi.

CENA NE UKLJUČUJE:
Turističku taksu po lokalnom cenovniku - plaćanje na licu mesta, svakodnevno čišćenje apartamana i promena peškira - 30€ dnevno po apartmanu.