Apartmansko naselje Kirchleitn Grosswild 3*

Apartmansko naselje se nalazi na 400 m od naselja Kleinwild, u mestu St. Oswald.

Opis Smeštaja:

APARTMAN NockBerge - velikičine oko 35m2. Presoblje, renovirana kuhinja, komforna dnevna soba sa sat tv, trpezarija i kaljavom peći, kupatilo sa tušem i toalet. Apartman je za maksimalno 2 odraslih i 2 dece do 14 godina.
TIP TAL - 2 sofe na razvlačenje u dnevnoj sobi, mala spavaća soba sa dva ležaja.
TIP GIPFEL - sofa i bračni ležaj u dnevnoj sobi, mala spavaća soba sa dva ležaja.

APARTMAN NockNatur - veličine oko 55m2. Predsoblje, renovirana kuhinja, prostrana dnevna soba sa trpezarijom i kaljavom peći i dve sofe na razvlačenje, spavaća soba sa dva odvojena ležaja, spavaća soba sa bračnim ležajem i kaljavom peći, kupatilo sa tušem i posebno toalet. Apartman je za minimum 4 osobe, a maksimalno 6 osoba.

APARTMAN NockLux - veličine oko 70m2. Predsoblje, renovirana kuhinja, prostrana dnevna soba sa trpezarijom i kaljavom peći i dve sofe na razvlačenje, spavaća soba sa bračnim ležajem i kaljavom peći, spavaća soba sa krevetima na sprat i dodatnim ležajem, 2 kupatila sa tušem i infracrvena sauna. Apartman je za minimum 4 osobe, a maksimalno 7 osoba.

TIP TAL - standardna opremljenost.

TIP GIPFEL - renovirani, vrlo udobni i uređeni u tradicionalnom stilu sa rustičnim podnim pločicama. Kupatila u apartmanima poseduju fen za kosu, preparate za ličnu higijenu, neka kupatila su sa kadom. Kuhinje sadrže mikrotalasnu, mašinu za posuđe i "nespresso" aparat. Kaljave peći, moderni ravni televizori i besplatan internet su još neke pogodnosti u apartmanima.

Sadržaj/Usluge:

U okviru apartmanskog naselja su restoran, dečija igraonica, celodnevna animacija za decu i saune.

Parking

Restoran

Wellness&Spa

WI_FI

Skijašnica


AUSTRIJA - ZIMA 2018/2019 - BAD KLAJNKIRHAJM
APARTMANSKO NASELJE KIRCHLEITN GROSSWILD 3*

U PRIPREMI

CENA UKLJUČUJE:
Najam apartmana, posteljina i peškiri, wifi, korišćenje saune (5 puta tokom boravka), šatl bus od termi.

CENA NE UKLJUČUJE:
Turistička taksa po lokalnom cenovniku, plaćanje na licu mesta, konačno čišćenje po apartmanu - app NockLuxus 90€, app NockNatur 70€, app NockBerge 60€ - plaćanje na licu mesta.