JollyKop Apartmani

Apartmanski kompleks JollyKop Mountain Village nalazi se u vikend naselju Treska udaljen 3,8 km od najbliže žičare (Sunčana Dolina) i 6 km od centra Kopaonika, na regionalnom putu Kopaonik - Raška na nadmorskoj visini od 1350 m.

Opis Smeštaja:

Moderan kompleks od pet zgrada čini 96 apartmana i studija, sagrađeni u periodu od 2008. do 2013. godine.

Sve smeštajne jedinice poseduju:

Sve smeštajne jedinice imaju dobro opremljenu kuhinju sa raznovrsnim kuhinjskim priborom i posuđem. Kuhinja otvorenog tipa je povezana sa udobnim trpezarijskim prostorom za 4 osobe. Svaki apartman sadrži dnevni boravak sa sofom i TV-om.

STUDIO:

Studio (2+1) - Moderno opremljen prostor površine od 22 m2 do 30 m2, koga čini dnevna soba sa garniturom na razvlačenja za dve osobe + 1 ležaj fotelja. Maximalni kapacitet je 3 osobe. Sadrži Kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, kablovska televizija sa 32 kanala, internet.

APARTMANI:

Apartman (4 osobe) - Moderno opremljen prostor površine od 35 m2 do 45 m2 sa dnevnim boravkom i spavaćom sobom. Apartman čini dnevna soba sa trpezarijom. Prostor je opremljen garniturom na razvlačenje za dve osobe + 1 ležaj fotelja. Spavaća soba opremljena je gardaroberom i francuskim ležajem. Sadrži Kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, kablovska televizija sa 32 kanala, internet.

Sadržaj/Usluge:

Restoran, bar, parking, internet.

Parking

Restoran

WI_FI

Bar


JOLLYKOP MOUNTAIN VILLAGE 4* – KOPAONIK
ZIMA 2018/2019

U PRIPREMI