Vila Mixanikus

Vila Mixanikus nalazi se na 80m od plaže. Raspolaže petokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima i jednim dvokrevetnim studijom. Apartmani su prostrani sa kuhinjom, dnevnim boravkom, spavaćim sobama i kupatilom. Svi apartmani poseduju TV, AC. Besplatan Wi-Fi. Iza vile je bašta sa roštiljem koji je na raspolaganju gostima. Parking je ispred vile.

OPIS SMEŠTAJA:

1/2+1 std I sprat - dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje i spavaćom sobom sa francuskim ležajem koja je odvojena pregradnim zidom bez vrata. U nastavku dnevnog boravka je kuhinja, TWC, terasa.

1/2+2 app priz - dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba sa francuskim ležajem, u dnevnom boravku 2 ležaja na razvlačenje, kupatilo, TWC.

1/2+2 I sprat - dnevni boravak sa kuhinjom, jedna soba sa francuskim ležajem, u dnevom boravku ležaj na razvlačenje, apartman ima 2 terase.

1/4+1 app priz - dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo-TWC, dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem a druga sa dva kreveta na sprat. U dnevnom boravku se nalaze dva ležaja na razvlačenje.

1/5+1 app I sprat - dnevni boravak sa kuhinjom, kupatilo-TWC, 2 terase, dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem a druga sa tri
klasična ležaja.

Kuhinja

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI

Roštilj

Parking


VILA MIXANIKUS – JERISOS/ATOS