Vila Evangelia

Vila Evangelia udaljena je od plaže 40 m, sa predivnim dvorištem u zelenilu, garniturom za sedenje i roštiljem koji su na raspolaganju gostima. Raspolaže jednosobnim i veoma komfornim apartmanima, od kojih pojedini imaju pogled more. Vila poseduje prostoriju za prtljag i toalet za poslednji dan boravka. Apartmani su sa jednom spavaćom sobom (sa dva kl.ležaja ili francuskim ležajem) a ostali ležajevi se nalaze u dnevnom boravku odvojenim šankom od opremljene kuhinje, kupatilom (TWC). Opremljeni su sa TV, AC.Besplatan Wi-Fi. Poseduju terase od veoma prostranih, do manjih. Preporuka je za porodice sa malom decom.

OPIS SMEŠTAJA:

2+2 APP MT - spavaća soba sa dva klasična ležaja, dnevni boravak sa dva klasična ležaja ili ležajem na izvlačenje, kuhinja odvojena šankom od dnevnog boravka, kupatilo twc, mala terasa.

2+2 APP PM - spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevnim boravkom sa ležajem na izvlačenje, kuhinja odvojena šankom od dnevnog boravka, kupatilo twc, terasa sa pogledom na more.

2+3 APP - spavaća soba sa francuskim ležajem, prostran dnevni boravak sa manjim francuskim ležajem, kaučem i foteljom na izvlačenje, kuhinja odvojena šankom od dnevnog boravka, kupatilo twc, velika terasa sa pogledom na ulicu.

Kuhinja

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI


VILA EVANGELIA – JERISOS/ATOS

FIRST MINUTE POPUSTI:
15% POPUSTA ZA UPLATU U CELOSTI DO 31.12.2018.
10% POPUSTA ZA REZERVACIJE DO 31 .12.2018.

popusti se ne sabiraju i ne važe za smene sa *

CENE SU IZRAŽENE U EUR ZA NAJAM STUDIJA/APARTMANA ZA 11 DANA/10 NOĆI (u dinarskoj protivvrednosti)
OSIM SMENE SA * GDE SU CENE IZRAŽENE PO OSOBI SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

PREUZMITE CENOVNIK U PDF

PREUZMITE CENOVNIK U WORDU

AUTOBUSKI PREVOZ

stavros vila evangelija
Korišćenje AC uključeno u cenu
MT-mala terasa, PM-pogled more, VT-velika terasa
Napomena: Za korišćenje sopstvenog prevoza, cene u smenama sa (*) umanjuju se za 20 eur.