Vila Evangelia

Vila Evangelia udaljena je od plaže oko 40 m. Vila poseduje jednosobne apartmane od kojih pojedini imaju pogled na more. Topla preporuka za porodice sa manjom decom. Sadržaj vile: WI – FI internet, klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), dvorište sa garniturom za sedenje i roštiljem, prostorija za prtljag sa toaletom za poslednji dan boravka, vila poseduje peškire.

OPIS SMEŠTAJA:

1/2+ 2  APARTMAN (SA MALOM TERASOM): dnevni boravak sa dva klasična ležaja i ležajem na izvlačenje i spavaća soba sa dva klasična ležaja, kuhinja (odvojena šankom od dnevnog boravka), kupatilo/TWC, klima uređaj, TV, mala terasa.
1/2+2 APARTMAN (POGLED MORE): dnevna soba sa ležajem na izvlačenje i spavaća soba sa francuskim ležajem, kuhinja (odvojene šankom od dnevnog boravka), kupatilo/TWC, klima uređaj, TV, terasa sa pogledom na more.
1/2+3 APARTMAN (VELIKA TERASA): prostrani dnevni boravak sa manjim francuskim ležajem, kauč i fotelja na izvlačenje i spavaća soba sa francuskim ležajem, kuhinja (odvojena šankom od dnevnog boravka), kupatilo/TWC, klima uređaj, TV, velika terasa.

Kuhinja

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI


VILA EVANGELIA – JERISOS/ATOS

CENE SU IZRAŽENE U EUR ZA NAJAM STUDIJA/APARTMANA ZA 11 DANA/10 NOĆI (u dinarskoj protivvrednosti)
OSIM SMENE SA * GDE SU CENE IZRAŽENE PO OSOBI SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM
PREUZMITE CENOVNIK U PDF

PREUZMITE CENOVNIK U WORDU

AUTOBUSKI PREVOZ

DINARSKI DEO ARANŽMANA:
1990 DINARA PO ARANŽMANU
(osim za smene označene *)

stavros vila evangelija
Korišćenje AC uključeno u cenu
MT-mala terasa, PM-pogled more, VT-velika terasa
Napomena: Za korišćenje sopstvenog prevoza, cene u smenama sa (*) umanjuju se za 20 eur.

Google Maps Generator by embedgooglemap.net