Hotel Putnik

Hotel Putnik Kopaonik se nalazi u Sunčanoj dolini, najlepšem predelu Kopaonika, na 1650 metara nadmorske visine, svega 15 minuta hoda od turističkog centra Kopaonika i ski liftova. U letnjem periodu možete se rekreirati na sportskim terenima za košarku, odbojku i tenis koji se nalaze u blizini hotela Putnik.

Opis Smeštaja:

Gostima hotela Putnik su na raspolaganju 90 standardnih i lux soba za smeštaj 2-3 osobe i 3 apartmana, sa TV i satelitskim programom, kupatilom, telefonom i besplatnim internetom.

Sadržaj/Usluge:

Veliki restoran, aperitiv sala sa prostranim salonom u dva nivoa, kamin sala, frizerski salon, salon za masažu, sauna, teretana, sala za stoni tenis, bilijar sala, prodavnica suvenira, besplatan wireless internet, skijašnica, parking (besplatan za goste hotela), teren za male sportove koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela, sa izvanrednim mogućnostima za pripreme sportskih ekipa. Kongresna sala za održavanje konferencija i seminara, može primiti i do 150 ucesnika. Gosti hotela Putnik mogu koristiti (besplatno) bazen hotela Club A, besplatan prevoz do centra Kopaonika 2 puta dnevno.

Parking

Restoran

Wellness&Spa

WI_FI

Bazen

Skijašnica


HOTEL PUTNIK 4* – KOPAONIK
ZIMA 2018/2019

U PRIPREMI