Apartmantski hotel “Dafni plus"

Apartmanski hotel “Dafni plus”, je novizgrađeni objekat i lociran na oko 80 m od plaže u središnjem delu letovališta. Hotel raspolaže studijima sa 1/2, 1/3 i 1/4 ležajima i u pitanju su singl ležajevi. Poseduje dvorište, restoran, recepciju, lift, bežični internet, video nadzor, pristup za invalide, mogućnost parkiranja. Studio ima jednu prostoriju bez vrata, moderno su namešteni, opremljeni kuhinjom (grejno telo bez rerne, frižider, posuđe za predviđen broj osoba), kupatilom, potpuno novim nameštajem sa klimom i TV-om, i terasom sa garniturom za sedenje.

Kuhinja

Kupatilo

TV

AC

Terasa

WI_FI


APP HOTEL „DAFNI PLUS” – LEPTOKARIA – OLIMPSKA REGIJA
NAJAM APARTMANA

Za spojene smene - 10% popusta za jeftiniju smenu.
Za četvoročlanu porodicu - 1 GRATIS U PREVOZU. Kod tročlane porodice: treći član plaća prevoz od 20 eur.
SMENE SA * - paket aranžman sa uključenim prevozom, umanjenje za sopstveni prevoz je 30 € po osobi.

Cene su po osobi za najam studija u € (plaćanje u dinarskoj protivvrednosti), 10 noćenja – BEZ PREVOZA

KOMPLETAN CENOVNIK


vila dafni plus leptokaria

Restoran Hotela Dafni plus organizuje ishranu na bazi polupansiona (doručak, večera) po ceni od 10 € dnevno po osobi. Cena polupansiona za decu do 6 godina je 5 € dnevno, a za decu od 6 do 12 godina je 8 € dnevno. Doplata za ručak 7 € po osobi dnevno za odrasle a za decu do 6 g. 3.5 € a za uzrast o 6-12 godina je 5,5 €.

Popusti za decu u AP:

Dete do 3 godine u zajedničkom ležaju je besplatno. Dvoje dece do 10 godina mogu da koriste jedan zajednički ležaj.

POSEBNE POVOLJNOSTI:

Za četvoročlanu porodicu odobravamo jedan gratis u prevozu. Kod trošlane porodice treći član plaća prevoz od 20 €. Ovaj popust ne važi za stalne putnike koji već koriste povoljnost umanjenja cene od 10%.